Ibland vill man kunna skicka presentkort för att uppmärksamma någon. Det är enkelt att skicka ett presentkort, via din mobil och via Mobila Presentkort. Så här lätt är det:

  • Välj en produkt som finns online
  • Skriv din personliga hälsning
  • Lägg in ett mobilnummer
  • Bestäm datum som det ska skickas
  • Skicka ditt presentkort

Ett digitalt presentkort via mobilen är enkelt att skicka och den kommer att göra mottagaren glad. Den som får det kan enkelt lösa in sitt presentkort i en ansluten butik. Det finns idag cirka 3000 butiker runt om i landet där det är möjligt.

Presentkort att skicka på digitalt sätt

 Det är inte alltid man kan ge en person något, då man är långt borta. Då kan det vara smart att välja att skicka presentkort. Det via mobilen. Då spelar det ingen roll var du eller var mottagaren bor. De som står bakom denna tjänst, med mobila presentkort, det är ClearOn.

Dessa digitala presentkort är något som privatpersoner så väl som företag kan ha nytta av. Det som företag även kan göra, det är att anpassa sina presentkort.

Bland de produkter du kan välja att ge bort, via ett presentkort så finns bland annat glass, choklad, kanelbullar, snacks samt en massa mer.

Presentkort i mobilen

Om du vill skicka ett presentkort via mobilen till en vän, kollega eller kund, så kan du enkelt göra det via Mobila Presentkort. Besök gärna deras sida för att göra just det. Där kan du även läsa mer om hur det hela går till samt vad det kostar.